Sociedad

Ordre de detenció per dos regidors de la CUP que no van anar a declarar pel 8N

Els investiguen per tallar la carretera del Coll d'Ares durant la vaga general del 8 de novembre. Els dos regidors de Ripoll no van presentar-se al jutjat quan estaven citats a declarar.

Els dos regidors que ara tenen una ordre de detenció. / Imatge: ACN

Girona

Estan investigats per un suposat delicte de desordres públics. Aquestss dos regidors són Mariona Baraldés i Santi Llagostera, de la CUP Ripollès, i la jutgessa que porta el cas ha ordenat la seva detenció perquè el passat 26 d'abril van desobeir i, tot i estar citats, no van anar a declarar.

De fet, es van quedar a les portes de l'edifici dels jutjats on hi havia més de 300 persones concentrades per donar-los suport i van recordar que la protesta del 8 de novembre era legítima.

Raquel Vilar, advocada

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000159681/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La seva advocada, Raquel Vilar, diu que l'ordre de detenció no els ha agafat per sorpresa.

També per la vaga del 8 de novembre i, en aquest cas, per haver participat en el tall de les vies de l'AVE a Girona, hi ha un noi de Salt que té pendent també una ordre de detenció per no haver anat a declarar quan va ser citat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00