Sociedad

L'advocat Javier Faura presenta la plataforma Tortosa Sí

Faura confirma que negocia amb ERC per poder encaçalar la llista dels republicans a les properes eleccions municipals a Tortosa

Presentació de la Plataforma Tortosa Si. / Cedida.

Tortosa

L’advocat tortosí,  Javier Faura,  ha presentat la plataforma TORTOSA SI amb l’objectiu de concórrer a les properes eleccions municipals a la capital del Baix Ebre. Faura ha confirmat que fa temps  que manté converses per anar en coalició amb ERC i que els militants d'Esquerra a Tortosa decidiran, durant una reunió a finals de mes, si accepten la seva candidatura com a cap de llista.

  La plataforma TORTOSA SI ha explicat que vol potenciar els aspectes posisitus de la ciutat, fugir de catstrofismes i aportar idees noves per dinamitzar, entre d’altres, els sectors del comerç i de la cultura. També aposta per treure més profit de l’acreditació de les Terres de l’Ebre com a Reserva de la Biosfera.

La cara visible de la Plataforma, Javier Faura, ha destacat que seu objectiu és proposar una altra forma de fer política,  basada en el consens i que rebutgi la confrontació. "Volem tirar endavant el nostre projecte amb un canvi de política i de tarannà, volem fer política buscant el consens d'idees, allò que s'anomena convéncer i no véncer ", ha assegurat.

 Faura ha definit el seu projecte polític com una plataforma transversal,  si bé ha reconegut que els seus integrants es defineixen "majoritariament d'esquerres i independentistes". Entre les persones que formen part, o donen suport explícit a la Plataforma TORTOSA SI, es troben Carlos Vergés, Carme Pla, Montse Esteve, Cinta Sanz, Enric Mascarell, Josep Rima, Josep Blanquet, Lluis Duran, Pilar Caballe, Josep Borrell, Herme Jacques, Carlos Adam, Quique Pedret o Vicent Risa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00