Sociedad

Millo cancel·la la reunió amb Madrenas

Ha enviat una carta a Madrenas on l'acusa de voler "alterar l'rdre del dia" i d'intentar convertir la reunió en una "trobada estrictament de confrontació política"

Marta Madrenas i Enric Millo en una trobada institucional el febrer de 2017 / ACN/arxiu ACN

Girona

No hi haurà reunió entre l'alcaldessa de Girona i el delegat del govern espanyol a Catalunya. Enric Millo l'ha cancel·lat i en culpa a Marta Madrenas: l'acusa de no voler tenir una reunió de treball sino d'intentar convertir-la en un motiu de "confrontació política".

Diu literalment que "la seva voluntat d'alterar l'ordre del dia proposat per la reunió per centrar-lo en d'altres aspectes polítics" així com les declaracions públiques de l'alcaldessa "desvirtuen l'objectiu inicial de la reunió". Afegeix Millo que ell considerava aquesta trobada "oportuna i rellevant per als interessos dels gironins".

La carta de Millo ja ha tingut resposta de l'alcaldessa. Marta Madrenas diu que es tracta de "postureig" i que tots els gironins ja saben el que Millo pretenia amb aquesta proposta de reunió.

Marta Madrenas respon a la carta d'Enric Millo

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000159791/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'alcaldessa ha insistit que ella no es nega a parlar de les inversions de l'estat a Girona i que el diàleg a nivell tècnic mai ha deixat d'existir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00