Sociedad

La màgica veu de Moisés Losada enamora Barcelona

Radiolé Barcelona ha ofert un “Más cerca” amb Moisés Losada. Una trobada íntima, on un grup molt reduït de seguidors ha tingut l’oportunitat d’escoltar al cantant en acústic

Radiolé Barcelona

Barcelona

L’artista no va necessitar músics ni floritures, amb només una guitarra i un teclat, va demostrar que la màgia que l’envolta, quan sonen els primers acords, no només es crea gràcies a la seva veu sinó a la seva sensibilitat a l’hora de cantar. Si escoltar una cançó a la ràdio no té, ni de bon tros, el mateix efecte que escoltar una cançó en directe, tampoc és el mateix cantar una cançó que interpretar-la, i ell ho sap molt bé.

Radiolé Barcelona

Moisés Losada mencionava el “pelometro”, aquesta paraula que Alejandro Sanz ha popularitzat per identificar la sensació de “pell de gallina” que un sent quan un cantant el fa emocionar. I la tarda va estar plena d’emocions i de confessions. Parlant amb el presentador de la trobada, el Vicente Pardo, ens va confessar que havia perdut a la seva parella després de 8 anys de relació. Evidentment la vida et canvia, i només tenia ganes de cantar cançons de desamor, una etapa que va recordar mentre se li escapaven un parell de llàgrimes que ràpid va eixugar cantant els temes que han popularitzat la seva carrera.

Radiolé Barcelona

Amb una actitud alegre i desinhibida, va aixecar de la cadira als assistents cantant Isla de Sabor o Oye. Mentre les fans bombardejaven a l’artista amb fotografies i flaixos, l’artista no va dubtar a respondre a totes les preguntes del públic. Va deixar clar que no té parella, una dada que moltes van agrair, va remarcar que prové d’una família evangèlica, que no és cap Don Juan i que com tots, busca a una parella que l’estimi i entengui la seva feina.

Radiolé Barcelona

Durant la vetllada, i entre les preguntes del públic, el Vicente Pardo el va sorprendre amb diverses notes de veus on un bon grapat d’amics han volgut explicar públicament el que senten per ell i la seva música.

Radiolé Barcelona

Entre els missatges del seu productor o amics de professió, com el Juan Carlos de Lérica o Las Soles, vam escoltar a l’Alfred García, representant d’Espanya a Eurovisió i ex concursant de Operación Triunfo amb qui ja tenia una relació d’amistat abans d’entrar a l’acadèmia.

En definitiva, una tarda fantàstica on el compositor, músic i cantant Moises Losada va enamorar a tots els oients de Radiolé Barcelona. Si voleu veure més instantànies aquí teniu l’enllaç : https://www.facebook.com/media/set/edit/a.1686328801475343.1073741840.214258528682385/

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00