Sociedad

"Torra és el Le Pen espanyol"

El líder del PSOE afirma que el nou president de la Generalitat materialitza "la xenofòbia i el racisme"

"Torra és el Le Pen espanyol"

Sánchez: "El señor Torra no es ni más ni menos que el nuevo Le Pen de la política española" / Atlas

Barcelona

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha dit avui que el nou president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, "no és ni més ni menys que el Le Pen de la política espanyola", doncs en la seva representació política es materialitza "la xenofòbia i el racisme".

Pedro Sánchez ha fet aquestes declaracions en roda de premsa després de reunir-se, com a cap de l'oposició, amb el president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, a la seu de la Presidència del Govern extremeny.

Segons el seu parer, Quim Torra "representa tot al contrari als valors constitucionals i fins i tot europeus", que tenen a veure "amb la solidaritat, amb el respecte a la llei i amb la integració i no l'exclusió en funció de caràcters etnicistes" com, segons Sánchez, planteja el nou president català en els seus escrits.

El dirigent socialista ha deixat clar, per això, que "l'esquerra de govern" i la "socialdemocràcia" que representa el PSOE "estarà enfront d'ell", en defensa de la "igualtat de drets i llibertats".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00