Sociedad
MUSICAL

RIP, el musical

Els alumnes de 4art d'ESO de l' INS Baix Camp de Reus ens presenten el musical "RIP" o com parlar de la mort amb tocs d'humor.

Núria Giménez, Marina Comes i Pau Fernández / Jordi Cartañá

Entrevista Musical RIP (22/05/2018)

18:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000050223/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Si ets alumne de l’INS Baix Camp de Reus és molt probable que quan fas 1er d’ESO, tinguis ganes d’avançar uns 3 cursos per poder fer el musical de 4art. Ja fa uns 8 anys que cada curs aquest centre munta un musical diferent i amb la complicitat de diferents músics i compositors. Pels nostres estudis passa la Núria Giménez, professora de música i dos dels alumnes-actors-cantants la Marina Comes i en Pau Fernández.

Tots tres ens han donat alguns pocs de talls del musical “RIP” que han estat preparant aquest curs un total de 28 alumnes i en col·laboració dels alumnes de música i de plàstica. Es tracta d’un muntatge amb 12 esquetxos i 12 peces musicals, una per esquetx, en el que el fil conductor és, d’una o altra manera, la mort.

L’estrena serà aquest dijous a les 20hs al Teatre Bartina de Reus.

Cartell del musical "RIP" / INS BAIX CAMP de Reus

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00