Sociedad
HELIPORT

Marín insisteix en què encara no té clara una posició sobre l'heliport a les Tresoles

El cònsol d'Encamp, Jordi Torres, deixa caure que el Govern s'ha "extralimitat" demanant tants informes

Comú Escaldes Engordany

Andorra la Vella

La cònsol major d'Escaldes, Trini Marin, reitera que està al costat dels ciutadans en l'afer de l'heliport i que per aquest motiu encara no ha pres públicament una posició al respecte.

Assegura que hi ha opinions de tot tipus i abans de dir si hi està a favor o no, vol tenir sobre la taula tots els informes possibles per garantir-ne la seguretat però també tots la informació sobre l'afectació real que suposarà una infraestructura com aquesta a la zona de les Tresoles.

Marin assegura que això és independent de ser de DA o no.

No obstant assegura que l'heliport s'ha de fer, ja sigui a les Tresoles o a un altre indret, ja que no es tracta només d'un tema econòmic sinó que des de l’Oaci espanyola s’ha reclamat una instal·lació amb garanties al Principat.

D’altra banda, l’altre cònsol afectat, el d’Encamp, Jordi Torres, ha recordat el posicionament de la corporació comunal envers el projecte de l'heliport nacional. “Si tots els informes són favorables, no hi haurà cap inconvenient a situar la infraestructura a la zona de Tresoles”, i ha apuntat que el comú no hi posarà cap trava.

El màxim mandatari comunal ha recordat que el Govern és “molt curós amb els informes” però a la vegada ha deixat caure que potser “s'han extralimitat” demanant tants informes. Torres ha indicat que el calendari a seguir anirà en funció de quan arribin els nous informes procedents d'alguna de les empreses franceses que l'Aviació Civil de l'estat gal va recomanar al Govern, després de rebutjar la petició de validar-los. “Espero que abans que acabi el mandat puguem fer els primers passos per tirar-ho endavant”, ha demanat Torres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00