Sociedad

Troben un nadó mort en una planta de residus de Montcada i Reixac

Han trobat el cos a la línia de tractament d'envasos a les 04:00 de la matinada

Troben un nadó mort en una planta de residus de Montcada i Reixac

Sofia Bajo, cap de servei de la direcció de prevenció i gestió de residus de l'AMB, explica els fets i diu que serà molt difícil determinar l'origen del nadó que ha aparegut mort a l'Ecoparc de Montcada i Reixac / ACN

Montcada i Reixac

Els treballadors de l'Ecoparc 2 de Montcada i Reixac han trobat aquest dimarts a la matinada un nadó mort entre els residus de la planta. De moment, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir el cas. D'altra banda, segons fonts municipals, el menor tindria al voltant d'un any.

L'Ecoparc és un equipament ambiental de tractament mecànic biològic que gestiona residus orgànics procedents dels municipis més propers de l'àmbit metropolità, del Vallès Oriental i Occidental, del Maresme i del Baix Llobregat,

Tal com ha apuntat Baix, la planta acumulava residus de tres dies, ja que aquest dilluns era festiu a Barcelona i altres municipis de l'àrea metropolitana, pel que ha calculat que s'han pogut acumular unes 200 tones.

La responsable del centre ha detallat que el cadàver ha estat trobat a la línia de tractament d'envasos, quan un treballador ha donat l'alarma i s'ha aturat l'activitat. Després de trobar el cos a les 4.00 de la matinada, el forense ha arribat a les 8.30 i el cos ha estat retirat de la planta a les 9.15, i l'autòpsia determinarà l'edat --fonts policials la xifren en menys d'un any--.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00