Sociedad
OPERACIÓ ESTELA

Llibertat provisional sense càrrecs per Víctor Terradellas

El fundador i president de la Fundació CATmón va ser detingut ahir per formar part d'una presumpta trama de corrupció.

S’haurien desviat com a mínim 2M d'€ a través de subvencions irregulars en materia de cooperació al desenvolupament des de la Diputació de Barcelona a través de diverses entitats.

La seva dona, Judith Aixalà, també ha quedat en llibertat.

Terradellas en el moment de la detenció. / Marçal Llimona

Reus

El fundador i president de la Fundació CATmón, el reusenc Víctor Terradellas, ha quedat en llibertat provisional sense càrrecs després d'haver passat aquest matí a disposició judicial. Cap dels 29 detinguts ahir en l'Operació Estela haurà d'anar a presó. Tots s'han acollit al seu dret de no declarar. 

Terradellas va ser detingut per una presumpta trama de desviament de fons públics. S’haurien desviat dos milions d’euros com a mínim a través de subvencions irregulars en materia de cooperació al desenvolupament des de la Diputació de Barcelona a través de diverses entitats com ara CATmón.

Operatiu policial a Reus. / Oriol Aymí

“Actuació policial desproporcionada”

La Policia va registrar ahir al matí el domicili de Terradellas, qui va ser secretari de Relacions Internacionals de CDC. Es van endur un parell de caixes amb documentació molt diversa. També va ser detinguda la seva dona en el marc d’un ampli desplegament policial que, segons l’advocat Lluís Gibert, va ser “totalment desproporcionat”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00