Sociedad

‘Els Catarres’ a LOS40 Backstage: “Tenim la sort de poder fer coses molt grans”

Han passat tres anys des de que Els Catarres anunciaren una aturada indefinida amb una sèrie de set concerts anomenats L’Últim Adéu. Ara, la Roser, l’Èric i el Jan han tornat amb les piles carregades i un nou disc a les mans anomenat Tots Els Meus Principis

'Els Catarres' amb el públic de l'Estudi ToreskyLos40

Barcelona

El trio d’Aiguafreda ha passat pels estudis de LOS40, per protagonitzar un fantàstic concert acústic i entrevista davant d’una vuitantena de persones dins de LOS40 Backstage. Els nois van arrencar a cantar Perfectes i Estels Al Vent somrients, alegres i amb ganes de fer gaudir als assistents al showcase que es fa a l’estudi Toresky de Ràdio Barcelona.

Entre cançó i cançó, Els Catarres van deixar empremta amb el seu bon rollo, la seva espontaneïtat, i la seva manera de veure i viure la vida. Se senten privilegiats per tota la feina que han fet des dels seus inicis i poder ara actuar el 9 d’agost al Festival Cap Roig, deien que els agrada fer concerts en petits escenaris i en grans, i afegien “Tenim la sort de poder fer coses molt grans.”

LOS40 Backstage va ser una barreja de cançons que han marcat la seva carrera musical que va començar el 2011 amb el primer disc del grup. Precisament, recordant cançons que han calat fort com Nit d’Agost, la Roser comentava que és una de les seves preferides del disc Postals. Just després, ens portaven fins al seu so del 2013 amb Tokyo. Però, van seguir recorrent la seva discografia marcada per l’èxit per tocar-ne una del Big Bang del 2015 que tant va agradar, En Peu De Guerra.

Els Catarres van parlar d’un moment destacat i important de la seva carrera, la seva aturada, amb la sèrie de set concerts que van anomenar L’Últim Adéu. El Jan confessava que ) “Va ser l’únic concert que crec que he plorat, vaig emocionar-me molt perquè realment no sabia quan tornaríem. Em va posar la pell de gallina. Va plorar tothom.”. L’Èric els recordava amb nostàlgia com “una sèrie de concerts que van quedar molt bé. Quedaran per la posteritat.” En el mateix context, la Roser reconeixia que aquesta aturada “Ens ha anat molt bé i hem tornat amb moltes ganes”.

Preguntats per Martina, una de les cançons del seu nou disc Tots Els Meus Principis, la Roser va afirmar que “és una cançó dedicada no només a les dones, sinó als homes i les dones que creuen en el feminisme i que creuen que la igualtat ha de començar a ser una cosa normalitzada. De l’empoderament de les dones”.

Evidentment, a LOS40 Backstage no va faltar el seu nou single que va fer cantar a tothom, Fins Que Arribi l’Alba i el seu mític Vull Estar Amb Tu. Sense cap mena de dubte, Els Catarres han tornat amb energies renovades i amb una agenda plena de concerts dels que tenen moltes ganes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00