Sociedad
BÀSQUET

A per la victòria al Palau

La plantilla del MoraBanc Andorra no descarta poder donar la sorpresa diumenge al Palau Blaugrana en el primer partit del play-off, però saben que és molt complicat

Imatge del partit de lliga al Palau. / FCB

Andorra la Vella

Els tricolors han quedat emparellats amb el FC Barcelona Lassa en els quarts de final després de completar la fase regular de l'ACB en sisena posició. L'equip comença a preparar el partit avui mateix després de celebrar ahir una classificació històrica.

Els dos precedents més propers entre tricolors i blaugranes no conviden massa a l'optimisme. En la final de la Lliga Catalana els homes d'Svetislav Pesic van guanyar 89-70, mentre que en el partit de la segona volta el marcador va ser de 90-74. Només en el partit a la Bombonera, triomf va ser pels andorrans. Un dels jugadors que volia veure’s les cares amb els catalans és el pivot cedir pel Barça, Mousa Diagné. Diu que és un somni que s'ha complert i espera poder guanyar el primer partit de la sèrie.

De la seva banda, David Jelinek, el màxim anotador del partit d'ahir amb 18 punts, ho veu molt complicat, tenint en compte els dos darrers enfrontaments i assenyala l'aspecte físic com una de les claus per intentar decantar l'eliminatòria cap al Principat.

El partit de diumenge començarà a tres quarts de nou del vespre i el segon que es jugarà al Poliesportiu d'Andorra la Vella serà dimecres vinent a tres quarts de vuit.

Finalment, els jugadors també celebren la classificació directa per poder jugar l'Eurocup la propera temporada i el fet d'haver assolit una sisena plaça històrica a la Lliga Endesa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00