Sociedad

Torrent acorda amb els grups moure el llaç al costat de Torra i lluny de Cs

El president del Parlament havia suspès el ple per un conflicte per un llaç groc amb el diputat de Ciutadans, Carlos Carrizosa

Torrent suspèn el ple després d'un conflicte amb Cs per un llaç groc

Torrent suspèn el ple després d'un conflicte amb Cs per un llaç groc

Barcelona

El president del Parlament, Roger Torrent, ha acordat avui amb els grups que el llaç groc es mogui a la part esquerra de la primera fila de l'hemicicle, amb el president de la Generalitat, Quim Torra, amb el que ja no estarà davant de la bancada de Ciutadans, que són a la dreta.

L'acord al qual ha arribat Torrent amb els grups, després de la picabaralla per un llaç amb el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa. El llaç, amb el qual els sobiranistes han volgut recordar els conseller nomenats per Torra que estan a la presó oa l'estranger i que no han pogut prendre possessió, ha estat retirat per Carrizosa en considerar que, en no haver Govern constituït, no podia representar a ningú.

Torrent suspèn el ple després d'un conflicte amb Cs per un llaç groc

Torrent ho ha cridat a l'ordre demanant que no convertís l'hemicicle en un "pati de col·legi" i li ha exigit que restituís el llaç, almenys provisionalment, per poder continuar el ple, però, en no fer-li cas, el president del Parlament ha optat per suspendre el ple.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00