La Graderia
Deportes
LA REVENDA AL CLÀSSIC

Socis denuncien conflicte d'interessos del president de la Comissió de Disciplina

Socis del FC Barcelona afectats per la revenda denuncien que el president de la comissió de disciplina té un conflicte d'interessos amb Ticketmaster, empresa que gestiona entrades del Seient Lliure.

GETTY IMAGES

Barcelona

Els socis acusats de revendre el seu carnet al Clàssic denuncien que Jordi Calsamiglia, directiu i president de la Comissió de disciplina del Barça, té interessos amb Ticketmaster, l'empresa que gestiona el Seient Lliure. El despatx d'advocats Miralbellguerin, que exerceix la defensa d'alguns socis afectats per la revenda del clàssic, ha adreçat avui un escrit al club demanant la recusació de la causa, a la comissió de disciplina, que és l'organisme en mans del qual està l'assumpte, per conflicte d'interessos.

Assegura aquest escrit que "el Sr. Jordi Calsamiglia i Blancafort és germà del Sr. Eugeni Calsamiglia i Blancafort, Conseller i Apoderat solidari de la societat Ticketmaster Spain, S.A., empresa a la qual la mateixa pàgina web del Club remet com canal a través del qual és obligat vehicular la venda o alliberament del seient per part del soci-abonat pel procediment conegut com a "seient lliure".

Entrevista a Luis María Miralbell, advocat dels socis acusats de renvenda al Clàssic, a 'La Graderia' (25/05/2018)

08:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001357218/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Recordem que el Barça va desmantellar una xarxa organitzada que utilitzava fraudulentament 2.800 abonaments de socis del Barça per falsificar entrades, i que això suposava un perjudici milionari per al club.

El Barça ha retirat cautelarment els abonaments a aquests socis i el despatx Miralbell Guerin, s'ha posat a disposició d'ells perquè els tornin els carnets. Avui, aquest despatx d'advocats ha enviat un escrit al Barça, ja que consideren que Calsamiglia, secretari de la junta io president de la comissió de disciplina, no està capacitat per instruir el cas, ja que el seu germà, Eugeni Calsamiglia, és el director general de TicketMaster a Espanya. "Òbviament no pot haver-hi contaminacions ni interessos contraposats i aquest fet ens sembla molt seriós", explica a La Graderia Luis María Miralbell, advocat que ha presentat l'escrit. És el segon escrit que adreça aquest despatx, al primer va demanar que es retirés la mesura cautelar als socis, ja que és abusiva i no els han donat cap mena d'opció de defensar-se.

Des del Barça asseguren que la relació amb TicketMaster es va iniciar l'any 2003, per tant, quan Jordi Calsamiglia no estava al club. També expliquen que Jordi Calsamiglia, president de la comissió, s'inhibirà a la votació, i per tant, no hi veu conflicte d'interessos. A part, apunten que la relació del secretari de la junta amb TicketMaster ja es va debatre a la comissió d'Ètica i Transparència del club, i aquesta va donar-hi llum verda.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00