Sociedad
MOBILITAT

Bonell certifica l'eficàcia dels radars de tram a la Bartra i la frontera sud

Des de Mobilitat es vol realitzar una campanya de conscienciació sobre els perills dels excessos de velocitat

Imatge del Túnel de la Tàpia on s'instal·larà un radar de tram. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

Mobilitat constata que el trànsit s'ha pacificat a la zona de la Bartra i a la frontera sud després de la posada en funcionament dels radars de tram.

El cap d'àrea, Jaume Bonell, ha explicat a la SER que des que els dos aparells són operatius a la CG1 i CG2 la majoria dels conductors respecten la velocitat marcada. Una situació que celebra, tenint en compte que en aquests trams de la xarxa viària del país s'havien detectat velocitats excessives. En aquest sentit, diu que a nivell de país les multes que s'han posat són relativament poques, però que encara hi ha persones, sobretot visitants que no presten atenció de l'acció del radar.

De fet, des de Mobilitat es vol realitzar una campanya de conscienciació sobre els perills dels excessos de velocitat no només per als conductors sinó també per als usuaris. Bonell assenyala que es corre massa i adverteix que voler recuperar el temps perdut a la carretera és un greu error.

L'acció de comunicació es durà a terme a través de les xarxes socials, tal i com s'està fent ara amb la campanya de respecte als ciclistes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00