Sociedad
TARRAGONA

PSC i PP mantenen el pacte de govern tot i la moció de censura de Sánchez a Rajoy

L'oposició demana a Ballesteros que el trenqui, cosa que de moment no estan disposats a fer, ja que defensen que és en clau "estrictament local".

Façana de l'ajuntament de Tarragona. / Eva Hidalgo

Tarragona

A la plaça de la Font de Tarragona es produeix una situació totalment inversa al que es viu al Congrés dels Diputats: mentre aquesta setmana el líder del PSOE, Pedro Sánchez, intenta fer fora el govern del PP després de la sentència del cas Gürtel, a Tarragona socialistes i populars continuen governant de la mà com si no passés res.

L'argument esgrimit és que el pacte és “en clau local” i que el context estatal no afecta, ni que aquest sigui tan flagrant com una moció de censura. Segons José Luis Martín, cap de files del PP a l'ajuntament, “és un pacte de ciutat i posem per davant dels interessos de partit els interessos locals”.

ERC, Ciutadans i la CUP han demanat explícitament a Ballesteros que trenqui l'acord de govern. Martín ja s'hi ha reunit i l'alcalde li ha confirmat que “tot continuarà igual”. Els populars també volen deixar clar que el pacte és fins a finals de mandat i que encara li queda un any de recorregut.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00