Sociedad
POLÍTICA

Vidal s'ofereix a lliurar el seu extracte bancari per defensar-se de l'oposició

Vol demostrar que les acusacions que es van fer en la darrera sessió de Consell General pel fet que ell treballa al Bufet Badia són falses

Esteve Vidal, secretari general de DA / M.M. ANA

Andorra la Vella

El secretari general de Demòcrates per Andorra, Esteve Vidal, s'ha defensat de les acusacions que fa gairebé dues setmanes l'oposició en bloc va deixar anar durant la sessió de Consell General en què es debatia el suplement de crèdit de 3 milions d'euros a l'Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB).

Vidal ha apuntat que les afirmacions que van fer els consellers generals són “completament i rotundament falses”. Per defensar-se, el secretari general ha afirmat que es posa a disposició de tots els membres de l'arc parlamentari per fer-los arribar, si així ho demanen, tots els extractes de la seva nòmina i tots els comptes bancaris perquè, diu, “puguin comprovar el que considerin oportú” i ha conclòs que “sempre he estat transparent”.

En la darrera sessió de Consell General es va posar en dubte el procés d'adjudicació directe al bufet d'advocats Badia, on Vidal hi treballa com a assalariat a mitja jornada, com a assessors dels 109 casos que porta l'AREB. Mentre que el PS va apuntar “corrupció, amiguisme, clientelisme i irregularitats” en el procés de selecció, la resta de l'oposició va titllar la relació entre alguns treballadors del bufet (en al·lusió directe a Vidal), el Govern i el partit del Govern de “poc ètica”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00