Sociedad

8 detinguts per traficar amb cotxes robats

Els Mossos han fet tres entrades i escorcolls en domicilis de Cerdanyola del Vallès, Barberà i Puigpelat

Imatge d'arxiu d'un altre operatiu dels Mossos contra el robatori de cotxes / Mossos d'Esquadra

Barcelona

Els Mossos han detingut aquest matí 8 persones relacionades amb una organització que segons ha pogut saber SER Catalunya es dedicava al robatori i tràfic de vehicles de marques molt concretes.

L'operatiu dels Mossos, liderat per la Unitat Central de Tràfic Il·lícit de Vehicles de la Divisió d'Investigació Criminal, ha començat a dos quarts de 6 de la matinada. La policia ha fet almenys 3 entrades i escorcolls en domicilis de Barberà, Cerdanyola del Vallès i Puigpelat, a l'Alt Camp.

Els investigadors, tutelats pel jutjat d'instrucció número 2 de Cerdanyola del Vallès, buscaven sobretot documentació i diners en efectiu, o pistes d'on poden haver ingressat els beneficis del tràfic de cotxes. Escollien marques molt concretes fàcils de col·locar en altres països, els robaven i després els revenien. En aquests casos, les organitzacions acostumen a modificar els números de bastidor i la documentació perquè se'n pugui perdre el rastre.

El cas està sota secret de sumari i no han transcendit més detalls del modus operandi d'aquest grup organitzat que ha acabat amb la detenció de 8 persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00