La Graderia
Deportes
LA REVENDA DEL CLÀSSIC

Els socis afectats per la revenda al Clàssic aniran al jutjat per recuperar l'abonament

El club els ha retirat l'abonament de manera cautelar i els socis reclamaran que els els tornin per via judicial

GETTY IMAGES

Barcelona

Els socis als quals el Barça ha retirat cautelarment l'abonament, aniran al jutjat per recuperar-lo. La defensa d'aquests socis ha adreçat un tercer escrit a la comissió de disciplina del club demanant informació per reclamar, al jutjat, l'aixecament de la mesura cautelar que afecta els socis afectats.

El despatx d'advocats Miralbell Guerin, que defensa centenars d'afectats, ha reclamat al Barça una relació de tots els seus socis (per si cal, citar-los com a testimoni). També ha demanat els contractes amb TicketMaster, empresa amb la qual consideren que Jordi Calsamiglia, president de la Comissió de Disciplina, té un conflicte d'interessos, ja que el seu germà n'és el Director General. Els socis denuncien que no els han deixat defensar-se i que els han retirat l'abonament sense escoltar la seva versió. Asseguren que ells no han participat en el procés de falsificació d'entrades

La defensa dels acusats assegura que "es tracta que els jutges on es presenti el cas puguin apreciar, a més de les infraccions legals directes invocades, i de la falsa imputació al soci d'haver intervingut en la falsificació d'entrades, la contradicció suposa que la Junta ni tan sols pugui insinuar que la revenda d'abonaments sigui una activitat prohibida", ja que consideren que el procés de venda del Seient Lliure "no són transparents, ni, al nostre entendre, lícits".

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00