Sociedad
TRIBUNALS

Condemnada Naturlandia amb 14.000 euros per un accident al Tobotronc

El TS sentencia a favor de la família d'una menor que va patir un incident a la instal·lació l'estiu del 2011

El Tobotronc a Naturlandia / Arxiu ANA

Sant Julià de Lòria

El Tribunal Superior condemna a Naturlànda a indemnitzar una menor amb 14.000 euros per un accident al Tobotronc l'agost del 2011.

En la sentència que s'ha fet pública aquesta setmana després que la família recorrés les sentències anteriors per les ferides que la seva filla va patir al peu després que se li sortís de la vagoneta.

Conclou que els menors no van dur a terme cap comportament que generés l'accident, ja que circulaven a la velocitat adequada i de manera correcta amb els mecanismes de seguretat subministrats per l'empresa, sense que s'haguessin desfet o inutlitzat. En aquest sentit, entèn que el dany s'hauria pogut evitar amb l'adopció d'altres mecanismes de seguretat com els que existeixen en d'altres actraccions. Un d'aquests podria ser un sistema de retenció més eficaç que un simple cinturó de seguretat o el fet que els trineus gaudissin d'un sistema de protecció dels peus.

D'aquesta manera, manifesta que s'hagués impedit no solament la sortida del peu de la menor sinó també part del cos. Afegeix que possiblement calen la instal·lació de càmeres en més indrets per tenir un millor control i un seguiment de l'evolució del giny.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00