Sociedad
TURISME

Aprenent dels errors

Restar Saloufest de l’oferta turística de la Costa Daurada ha servit per multiplicar en bona imatge i també en nombre de visitants. Des del gremi d’hotelers s’explica que l’aposta ha sigut beneficiosa i ha permès passar a un perfil de turista esportiu.

Imatge d'una piscina d'un hotel de Salou / ACN

Entrevista Federació Hotelers (04/06/2018)

24:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000122985/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Ha sortit bé. Suprimir el Saloufest, el turisme de borratxera, ha servit per poder bescanviar els 10.000 joves que embrutaven la imatge de destinació familiar de Salou per 20.000 esportistes. I és que, de fet, el turisme esportiu s’està convertint en una punta de llança per aconseguir la desestacionalització turística a la Costa Daurada. Aquest no és l’únic tema que hem tractat amb el president de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, Eduard Farriol. També ens hem posat de manifest que les reserves fetes a dia d’avui per l’estiu que som a punt d’estrenar, no són representatives perquè els diferents mercats (francès, holandès...) es mouen en diferents moments d’aquesta època amén de les reserves d’última hora del turista nacional.

Eduard Farriol als estudis de SER Tarragona / Jordi Cartañá

Farriol ha reconegut que no podrem competir per preu amb mercats que tornen a obrir la persiana amb força aquest any però que la qualitat és una carta que hem de jugar amb convenciment.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00