Sociedad

La Pegatina a LOS40 Backstage

El grup de Montcada ha presentat el seu darrer treball a l'Estudi Toresky

La Pegatina amb el públic que va gaudir del seu darrer treball a l'Estudi Toresky de Ràdio BarcelonaLos40

Barcelona

La Pegatina han estat els darrers en omplir de gom a gom LOS40 Backstage que organitza l’emissora musical al popular estudi Toresky de Ràdio Barcelona.

Els de Montcada i Reixac han presentat les noves cançons que conformen el seu sisè àlbum d’estudi on hi ha les col·laboracions de Amaral, Rozalén, Macaco, Los Caligaris i Will and the People. Ells mateixos asseguren que des de que van començar han canviat moltes coses, més de 1.100 concerts en una trentena de països.

Acabats d’arribar de gira des d’Austràlia, La Pegatina ha portat el so del seu nou disc Ahora O Nunca en un LOS40 Backstage més ple que de costum, i amb un públic encara més entregat. Els assistents no es van acabar d’atrevir a preguntar als seus ídols aquelles curiositats que els passa pel cap, però si que es van entregar en ànima i cos al so de les seves cançons.

Entre les moltes curiositats i anècdotes que van explicar no va faltar l’origen del nom del grup, o experiències viscudes durant la seva gira al Japó. També, curiositats com que en el seu primer disc apareix als agraïments el conductor del bus nocturn amb el que tornaven a casa després d’una actuació. I es que aquest va ser un bon moment per recordar grans moments, en l’any en que La Pegatina celebra el seu quinzè aniversari.

Per celebrar aquest aniversari a la música la formació vol omplir el palau Wizink Center de Madrid amb 15.000 persones el 22 de desembre d’aquest 2018. Explicaven al Víctor de la Torre que en aquest concert hi haurà molts artistes convidats i sorpreses.

Evidentment, La Pegatina tenia clar que venien a presentar-nos les seves noves cançons i ens van fer un tast en directe d’aquest nou treball d’estudi que va enamorar-nos a tots. Y Volar, Algo Está Pasando, La Tempestad, Ahora O Nunca, Stand & Fight van ser el temes d’aquest nou àlbum que no van faltar. I a més a més, com a bonus track ens van regalar el seus arxiconeguts Mari Carmen i El Gat Rumberu amb el que van posar punt i final a un LOS40 Backstage d’allò més festiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00