Sociedad

El PSC proposa un govern de concentració a Figueres

Reclama fer un govern amb els grups a la oposició per quedar-se amb l'alcaldia i evitar que l'ocupi el successor de Marta Felip, del PDeCAT. Felip deixa l'alcaldia per ser la nova secretària d'Empresa i Coneixament de la Generalitat però no posa data per fer el relleu.

Marta Felip al seu despatx. / Imatge: ACN

Girona

El portaveu del PSC, Pere Casellas, diu que Marta Felip deixa Figueres amb un 42% de pobresa, sense pla general i amb barris com la Marca de l'Ham marginats.

Casellas creu que Felip havia d'acabar el mandat, però que acaba sent una sort que plegui.

Pere Casellas, PSC

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000161241/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A l'hora de votar el relleu a l'alcaldia de Figueres, el portaveu del PSC proposa a l'oposició fer un govern de concentració. Diu que no pot ser que els 5 regidors que té el PDeCAT s'imposin davant dels 16 regidors que hi ha a l'oposició.

L'alcaldessa, però, asdsegura que no té cap pressa, que es prendrà el temps necessari per decidir el seu relleu i que no hi ha terminis.

Marta Felip també ha recordat que els dos càrrecs (el d'alcaldessa i el de secretària d'Empresa i Coneixement) són compatibles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00