Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad
TRADICIONS

Escaldes es prepara pels actes de celebració del 40è aniversari

Una exposició, música, balls, rutes guiades i la tradicional arrossada centren el programa de commemoració de la parròquia

Un moment de la presentació del 40è aniversari de la parròquia d'Escaldes-Engordany, amb la cònsol major del comú, Trini Marín, i la cap de Cultura, Anna Garcia. / L.M. ANA

Escaldes-Engordany

Una exposició, música, balls, rutes per la parròquia i la tradicional arrossada centren els actes per celebrar els 40 anys de la parròquia d'Escaldes-Engordany.

L'aniversari tindrà lloc del 14 al 17 de juny. La programació comptarà amb la part més institucional i una altra de lúdica pensada per a tots els públics.

El tret de sortida el donarà una mostra al carrer que repassarà el procés de creació de la parròquia, seguit de l'estrena d'un espectacle musical. La cònsol major, Trini Marín, ha explicat el procés de transformació que s'ha viscut amb un tret diferencial com ha estat l'aigua termal.

D'altres actes que s'han programat per commemorar aquesta celebració són un espectacle d'homenatge a Michael Jackson, un concert de la coral escaldenca, jocs en família o la projecció de l'òpera Manon Lescaut de Puccini dins del programa Liceu a la Fresca, entre altres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00