Sociedad

Arxiven el cas del conductor drogat que va matar un ciclista a Roses

El jutge argumenta que no hi ha cap prova clara per relacionar l'accident amb el consum de cocaïna i diu que probablement va ser per una "distracció al volant".

Girona

El jutjat es basa en l'atestat policial que diu que no hi ha indicis d'excés velocitat, conducció temerària o cap altra infracció que pogués provocar l'accident i que, segons la resolució, l'únic que s'ha constatat és que l'investigat havia consumit cocaïna.

Xavier Corominas, portaveu de la plataforma Mou-te en bici -que va presentar-se com a acusació particular- creu que els ciclistes poden portar més mesures de seguretat com càmeres però que no tota la responsabilitat és seva.

Xavier Corominas, Mou-te en Bici

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000161307/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Després de la mort d'aquest ciclista belga, l'asseguradora del conductor conductor del cotxe, un francès de 40 anys, va pagar una indemnització de 150.000 euros a la familia de la víctima, un home belga que tenia 61 anys.

Ara, el cas està a l'espera del recurs que presentarà la fiscalia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00