Sociedad
TARRAGONA 2018

33 esportistes de 13 disciplines diferents participaran en els Jocs del Mediterrani Tarragona 2018

Aquest dijous el Comitè Olímpic Andorrà ha fet pública la llista definitiva amb els components de la delegació que prendrà part en la cita que tindrà lloc del 22 de juny a l'1 de juliol

Imatge de la seu dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. / republica.com

Andorra la Vella

Es tracta d'un nombre força elevat si es compara amb els Jocs de Turquia on només hi van participar 14 esportistes.

Dels participants destaca la presència del veterà tirador Joan Tomàs que participarà en tir al plat. En tir de precisió hi competirà Esther Barrugués. En gimnàstica rítmica s'hi afegeixen Jèssica Pereira i Judith Flinch que acompanyaran a Andrea Ramos. En judo només hi haurà un representant masculí Karim Nsri que farà parella amb Alda Babi.

El president del COA, Jaume Martí, diu que aquests Jocs serviran per mesurar el nivell de cara als Jocs dels Petits Estats de l'any vinent a Montenegro i veu molt complicat aconseguir medalles, tenint en compte el potencial de països com Espanya, França o Portugal.

En atletisme només hi haurà un representant, així com en taekwondo, en kàrate, en tennis i en vela. En bàsquet 3X3 hi prendran part 8 esportistes, quatre en categoria masculina i 4 en femenina. Samuel Ponce, Marc Gasa i Òscar Cabanas seran els representants en ciclisme. També hi haurà representació en natació, golf i petanca.

El cap de missió serà Jordi Orteu acompanyat de Josep Besolí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00