Sociedad
TEATRE

Els "Homes" de les Dones de la Casa del Mar

Un dels dos grups de teatre de "Dones de la casa del Mar de Tarragona" ens presenta una adaptació de l'obra que al seu dia va popularitzar T de Teatre.

Jordi Cartañá

Entrevista "Homes" (07/06/2018)

19:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000124123/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

11 actrius per parlar d’”Homes” el nou muntatge que duen als escenaris una de les dues companyies de teatre que tenen a les Dones de la Casa del Mar de Tarragona. Una associació molt potent que ho demostra amb aquest muntatge que ens preparen per aquest dissabte 9 de juny al teatre Metropol.

Només arrencar l’entrevista ja hem fet un petit tast del que serà la lectura dramatitzada per també conversar amb 3 de les protagonistes  Maria Teresa Montserrat, Lola Gibert i Àngels Marrugat i  la portaveu de l’Associació Matilde Fabregas. “Homés”, que al seu dia van popularitzar T de Teatre, és una proposta dirigida per Pau de la Peña i passar per ser un manyoc de textos teatres sobre el tema sempre conflictiu de la masculinitat i tot el que comporta. El to es irònic, l’humor és acid i el plantejament és d’un text i un muntatge molt directe. També hi ha moments per la tendresa però les coses es diuen pel seu nom. Els textos són de Ferran Verdés, Sergi Bellbell i Josep M. Benet i Jornet. A la direcció i al guió tot homes i a l’escenari tot dones.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00