Sociedad

Roberto Oliván dirigirà un espectacle de la Festa del Renaixement

També s'estrenarà "Romeo i Julieta", es recuperarà "Cantina Cantorum" i es mantindran "La Taverna d'Enrico" i la "Pazzia Senile"

Presentació del cartell i dels espectacles de la XXIIIena edició de la Festa del Renaixement de Tortosa. / Cedida. Ajuntament de Tortosa.

Tortosa

El corèograf i ballarí tortosí , Roberto Oliván, dirigirà un espectacle a la XXIII Festa del Renaixement de Tortosa, que tindrà lloc del 19 al 22 juliol. L'espectacle porta per nom "Meraki" i es representarà a la plaça de l'Àbsis. Serà la primera col·laboració d'Oliván amb la Festa del Renaixement. Oliván explica que "el punt en comú que hem trobat és la història del circ i com venia la gent a la ciutat i feiemun espectacle de carrer per això fer-ho ho fem a la plaça de l'Àbsis perquè el contex ens quadra moltíssim".  L'espectacle permetrà jugar "en clau d'humor i amb la bellesa del circ i la dansa".

La Festa del Renaixement també recuperà enguany la "Cantina Cantorum" del Cor Flumine i manté espectacles com "la Taverna d'Enrico" de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries o la "Pazzia Senile" de La Binota. També repetiran els combats de la companyia aragonesa Lobos Negros i els tornejos de cavallers de la Colla Jove i Equitor.  El director de la Festa del Renaixement, Domingo Tomás, ha destacat les dues estrenes teatrals de la companyia de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa:  "Romeo i Julieta" que es representàr a l'esglèsia de la  Reparació i "Arcanum Regis" al Palau Episcopal.

El cartell de la XXIIIena edició de la Festa ha estat dissenyat per la il·lustradora tortosina, Marta Viladrich, que ha fet una selecció d'entre els milers de fotogafies que hi ha de la festa.

Les entrades per als espectacles de pagament de la Festa del Renaixement ja estan a la venda i es poden adquirir o bé  a la pàfina web www.festadelrenaixement.cat o bé de forma presencial a la Casa de la Festa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00