Sociedad

Desarticulada una organització criminal dedicada al tràfic de drogues

La Guàrdia Civil ha detingut nou persones i ha practicat escorcolls i registres de domicilis a quatre poblacions del Baix Ebre i Montsià

Agent de la GUàrdia Civil durant un escorcoll dins de l'operació contra el tràfic de drogues. / Cedida. GUàrdia Civil.

Tortosa

La Guàrdia Civil ha desarticulat, a les Terres de l'Ebre, una organització criminal que es dedicava al tràfic de drogues. L' operatiu es va dur a terme la setmana passada i va portar a l’escorcoll i registre de domicilis de quatre poblacions del Baix Ebre i Montsià. També es van detenir nou persones, dues de les quals ja han ingressat a presó. Els agents van intervenir 4.000 pastilles d’haixis, 654 grams de metanfetamina, 742 grams de cocaïna i 4 kilos de marihuana.

La investigació va començar el passat mes de gener arran de les queixes de veïns de La Ràpita,  que detectaven moviments sospitosos a un pis. La policía es va adonar que aquest punt de venda es proveïa d’una persona resident a Tortosa i que ja era coneguda pels seus antecedents policials per tràfic de droga. El cap de l’organtzació també mantenía contactes amb altres narcotraficants de Saragossa, Cuenca i Eivissa, localitats on feia arribar les drogues.

La droga l’adulteraven i la venien en diversos punts establerts a Tortosa, Amposta, Deltebre, l’Ampolla, Roquetes i la Ràpita. Finalment,  la setmana passada van poder interceptar un dels transports de droga que provenía de Barcelona i es va iniciar un operatiu que va acabar amb la detenció de nou persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00