Sociedad

Nova inversió milionària de Monter

La càrnia Monter invertirà 20 M€ en una nova planta que construirà a Besalú i crearà un centenar de nous llocs de treball. Pràcticament tota la producció serà per abastir els supermercats de Mercadona, que és el seu principal client.

Imatge: Grup Cañigueral

Girona

Monter -que és del grup Cañigueral- fa anys que treballa per aquesta cadena de supermercats i ara anuncia aquesta milionària inversió en uns terrenys entre Besalú i Sant Ferriol per posar en marxa una nova fàbrica que volen inaugurar l'any 2021.

Segons informa el diari econòmic Expansión, tindrà més de 100 assecadors d'embotits, incorporarà tecnologia punta i estarà del tot robotitzada. La intenció de l'empresa és crear un centenar de llocs de treball nous.

Monter també té intenció d'ampliar la seva fàbrica de Les Planes d'Hostoles, on ja ha invertit 30 milions d'euros des de 2011.

Amb la nova inversió i la creació de nous llocs de treball, Monter superarà els 550 treballadors repartits entre els centres de treball de Sant Jaume de Llierca, Les Planes, Serinyà, Vic i el nou de Besalú.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00