Sociedad
TURISME

La BTT i Tristaina protagonitzen les activitats d'estiu de VallNord

Pal-Arinsal espera que l'estiu acabi representant el 10% de la facturació mentre que Ordino Arcalís confia que sigui el 5%

Una practicant de paddle surf en un llac de muntanya. VallNord oferirà aquesta activitat aquest estiu entre les novetats del seu programa. / Arxiu Agències

Ordino

Vallnord Pal-Arinsal espera que l'estiu acabi representant el 10% de la facturació global de l'any, mentre que Ordino Arcalís espera que sigui el 5%.

Aquest dimarts s'han presentat les activitats que ofereixen les dues estacions en què la BTT i els llacs de Tristaina seran els protagonistes.

El director de Pal-Arinsal, Josep Marticella, ha explicat que les novetats es centren en l'edifici del Coll de la Botella i les millores en els circuits de bicicleta de muntanya. En aquest sentit, hi haurà un camí que va del Cubil al Coll de la Botella i un compartit amb els vianants que arriba fins al pla de la Cot. També s'aposta per un traçat de bicicletes elèctriques.

L'objectiu és assolir els 120.000 visitants fins el 14 d'octubre. De moment les xifres són positives perquè fins el passat diumenge s'estava un 11% per sobre del previst.

De la seva banda, el director d'Ordino-Arcalís, Xabier Ajona, explica que hi haurà rutes guiades per la Coma i els llacs de Tristaina. També es podrà practicar paddle surf i sortides amb canoa per aquests llacs.

La previsió és arribar als 100.000 visitants fins el 9 de setembre i en aquest cas l'objectiu de facturació és inferior que Pal-Arinsal.

Finalment, sobre l'entrada de Saetde com a màxim accionista de Secnoa, tant Marticella com Ajona diuen que la marca Vallnord continuarà sent forta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00