Sociedad
ACCIDENT

Traslladat a Barcelona el motorista alemany ferit en un accident a la capital

Continua en estat molt greu i pendent d'evolució

Els equips d'emergències atenent el motorista alemany accidentat aquest matí a l'avinguda Salou de la capital. / J.A. Sarmiento RTVA

Andorra la Vella

El motorista alemany que ha patit un accident aquest matí a l'avinguda Salou ha estat traslladat a Barcelona després d'haver estat intervingut d'urgència a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Segons ha informat el centre hospitalari, el pacient pateix traumatismes cranial i toràcic i després de l'operació aquest migdia ha estat traslladat a l'hospital de Sant Pau. Des del centre català informen que el seu estat és greu i pendent d'evolució.

Más información

L'accident ha passat pels volts de dos quarts de 10 del matí a l'avinguda de Salou, a l'alçada de l'Estadi Comunal, per causes que encara investiga la Policia.

L'home, de 26 anys, ha perdut el control de la moto en un avançament en una zona senyalitzada per obres. Segons els primers indicis, el motociclista ha acabat impactant contra la barana de seguretat el què li ha provocat les greus ferides al cap i al tòrax.

A causa de l'accident, en el què han intervingut efectius del SUM, bombers i Policia, s'ha aturat la circulació per espai de mitja hora el què ha provocat importants retencions en totes dues direccions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00