Sociedad

Albiol podria no donar suport a la moció de censura de Badalona

El president dels populars a Catalunya assegura que no donarà un "xec en blanc" i exigeix al PSC que expliqui com governarà

El líder del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol. / Jordi Pujolar ACN

Badalona

Amb només una setmana de marge, Xavier García Albiol ha anunciat que podria fer marxa enrere i no donar llum verda a la moció de censura contra l'actual alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater (Guanyem Badalona). D'aquesta manera, trasllada tota la pressió als socialistes, tot i haver garantit en un inici el seu suport "sense lletra petita ni condicions".

El líder dels populars catalans diu que no pot acceptar donar l'alcaldia a un partit que no ha explicat com preveu gestionar la ciutat. Si els socialistes no donen explicacions, els populars obriran un periode de reflexió fins dimecres vinent per decidir el seu vot. Albiol els ha acusat de jugar amb les expectatives dels veïns i no es fia del que poden fer els seus tres regidors.

D'altra banda, assegura que no pensen entrar en el nou govern i que la màxima prioritat és fer fora ERC i la CUP de la primera línia política de la ciutat.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00