Sociedad

Una dona mor ofegada durant un rescat marítim a l'Ametlla de Mar

Durant l'operació de remolc, l'embarcació va bolcar a causa de la forta marejada.

Imatge d'una de les embarcacions de Salvament Marítim. / Cedida. Salvament Marítim.

Tortosa

L’embarcació on viatjava la víctima, junt amb tres tripulants més, va quedar dimecres a la nit a la deriva davant el port de Calafat,  a l'Ametlla de Mar. Salvament Marítim va rebre l’avís poc després de les 10 de la nit, i va desplegar dues unitats, una marítima i una aèria, que van localitzar l’embarcació  avariada a sis milles de la costa de l'Ametlla de Mar.

Durant l’operació de remolc, la nau avariada  va bolcar a causa de la forta marejada i només van sortir de l’aigua tres dels quatre tripulants. Els bussos dels Bombers de la Generalitat van localitzar la dona desapareguda,  després d'haver patit una parada cardiorespiratòria dins de l'aigua. La víctima va ser traslladada en helicòpter fins a l’aeroport de Reus, on el personal mèdic no va poder reanimar-la.

Salvament Marítim de Tarragona ha jusitificat la decissió de remolcar la barca avariada donades les adverses condicions metereològiques, amb ràfegues de vent de 50 nusos. La resta de tripulans van resultar il.lesos i només van ser atesos per hipotèrmia. La Policia Judicail de la Guàrdia Civil ha obert diligències per investigar l'accident.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00