Sociedad

Detingudes dues dones per robar més de 70 mòbils al Sónar

Els Mossos han detingut un total de 23 persones, una meitat per furt i l'altra per tràfic de drogues

Telèfons mòbils recuperats pels agents policials. / Mossos d'Esquadra

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues dones per robar telèfons mòbils al Festival Sónar, a l'Hospitalet de Llobregat, aquest cap de setmana. Només elles soles portaven més de 70 aparells quan les van enxampar. La policia també ha intervingut dosis de diferents drogues.

Les detingudes són dues dones de nacionalitat colombiana, de 25 i 33 anys. Dissabte a la matinada, a la sortida del festival, una patrulla va veure com una d'elles entregava una motxilla negra a l'altra. Els va semblar que pesava molt i les van aturar quan marxaven de pressa cap a una parada d'autobús. A dins hi van trobar 73 telèfons mòbils de diferents marques i models. Van quedar en llibertat després de declarar davant del jutge.

A més, des que el Sónar va obrir les portes divendres i fins dissabte, els Mossos han detingut 23 persones: la meitat per furt i la resta per tràfic de drogues.

En total, la policia ha recuperat un centenar de telèfons mòbils i han intervingut 1.400 euros en efectiu, cristall, pastilles d'èxtasi, cocaïna, haixix i marihuana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00