Sociedad
SINISTRE

Mor un dels motoristes accidentats ahir a Escaldes

Es tracta del més jove, de 32 anys. L'altre, de 34 anys, continua a l'Uci de l'Hospital en estat crític

Lloc on es va produir ahir el xoc entre les dues motocicletes de gran cilindrada / Cadena Ser

Andorra la Vella

Un motorista resulta mort i un altre ferit de gravetat després de patir un accident ahir a la tarda a la carretera de l'Obac.

Un resident de 34 anys i un altre de 32 que circulaven amb motocicletes de gran cilindrada van topar frontalment per causes que encara s'estan investigant a la CG2, al costat de la rotonda d'accés a Engolasters.

Els dos motoristes van ser traslladats a l'Hospital de Meritxell, on el més jove, de 32 anys, va acabar morint. L'altre continua greu ingressat a l'UCI. Segons han informat fonts hospitalàries, està sedat amb respiració articifial i aquesta passada nit ha estat operat en una cama.

A causa de l'accident, que va tenir lloc a les 19.30 aproximadament, la carretera va estar tallada gairebé durant dues hores.

Preocupació de l'ACA

L'Automòbil Club d'Andorra ha manifestat la seva consternació per la quarta víctima mortal en tres accidents de moto en el que portem de 2018.

El president, Enric Pujal, ha titllat de "terrible" l'accident d'aquest dimarts i creu que cal anar més enllà de les campanyes de sensibilització actuals. Considera que la base està en l'educació, la formació i la conscienciació que els motoristes han de seguir també les normes de circulació.

Aquest és el tercer accident de moto amb victímes mortals d'aquest any. El passat 6 de gener, un home de 57 anys va morir en perdre el control del vehicle a la rotonda del túnel de les Dos Valires. A finals de febrer en un altre accident un pare i el seu fill també van perdre la vida a l'avinguda de Salou.

Enric Pujal diu que cap d'aquests tres accidents ha tingut el mateix patró. En aquest sentit, ha avançat que dimecres de la setmana vinent presentaran un pla a 3 anys vista per tal de reduir la sinistralitat. La intenció és involucrar diferents actors amb l'objectiu que algunes de les accions que s'hi preveuen es puguin implantar aquest mateix any.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00