Sociedad
TGN 2018

Tarragona vol una residència per a esportistes al costat de l'anella esportiva

Quan passin els Jocs es buscaran inversors privats per tal de construir-la.

Imatge d'arxiu de Javier Villamayor. / ACN

Tarragona

El turisme esportiu és un dels objectius que persegueix el territori per tal de desestacionalitzar la temporada turística. Aprofitant l'embranzida dels Jocs i el llegat material, el comitè organitzador creu que un allotjament pels esportistes i professionals que vinguin a competir o entrenar complementaria els equipaments de l’Anella Mediterrània. Ho ha explicat Javier Villamayor, regidor comissionat dels Jocs, en una entrevista als micròfons de SER Tarragona.

Entrevista a Javier Villamayor

34:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000125588/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Fundació dels Jocs Mediterranis seria l’eina per treballar i captar patrocinis i inversors. Un coip passi la cita esportiva, Tarragona i els municipis seu treballaran per teixir una estratègia conjunta de turisme esportiu.

La presencia de Torra

“Tarragona ha de ser un escenari pel diàleg entre Catalunya i l'Estat”. Segons Villamayor, la ceremònia inaugural és un molt bon moment per teixir ponts entre ambdues parts, tenint en compte també el canvi de govern a Madrid. Confia que el president de la Generalitat acabarà assistint a la cita esportiva. Ja està confirmada la presencia del president del Govern, Pedro Sánchez, i del Rei Felip VI.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00