Sociedad
EDUCACIÓ

La Millor dels Millors

Sara Ferré és una alumna de l'institut Baix Camp de Reus que ens explica quins proves ha hagut de superar per proclamar-se guanyadora de Catalunya d'un torneig d'habilitats en enfermeria.

Foto de l'entrega del guardó a Sara Ferré de CatSkills / Catskills

Entevista Sara Farré de Catskills (21/06/2018)

19:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000051902/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui hem descobert el talent de Sara Ferré, alumna de l’Institut Baix Camp de Reus, del Curs Formatiu de Grau Mitjà de Cures auxiliars d’infermeria perquè ha obtingut el 1r premi a la competició Catskills a l’skill 41 de “Cures auxiliars d’infermeria/ Atenció sociosanitària”.

Sara Ferré i Daniel Andreu a Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Daniel Andreu, professor de sanitària del centre i tutor que ha “entrenat” a la Sara ens ha explica que el Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 33 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

Amb ells dos hem conversat sobre les proves que han hagut de superar els aspirants quin tipus de casos ha hagut d’encarar la Sara i també ens hem citat per l’any que ve que és quan, a principis, la Sara concursarà a nivell estatal.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00