Sociedad

La Fundació IL3 de la UB pren mesures contra les despeses injustificables

El patronat de l’Institut de Formació Continua-IL3 de la Universitat de Barcelona ha decidit regular i limitar les despeses que poden carregar els seus professors i directius

La seu de la Fundació IL3 / Emma Miguel CADENA SER

Barcelona

La fundació Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona ha decidit prendre mesures per evitar que els seus professors i directius carreguin despeses injustificables. És a dir, perquè no es tornin a repetir casos com el d’un professor que va passar com a despesa de feina l’entapissat d’una cadira o el de la festa de final de curs de 2014 a bord d’un veler que va costar 11.400 euros. Unes despeses que va destapar SER Catalunya.

Más información

A l'espera que el Departament de Justícia tanqui l'expedient que va obrir l'any passat per comprovar si s'havien comès irregularitats a IL3 entre 2011 a 2016, el seu patronat ha decidit aquest dimecres regular i limitar les despeses que poden carregar professors i directius. Els dinars, per exemple, no podran ser de més de 30 euros per persona; i no s'acceptarà cap tiquet amb dates fora del període acadèmic, és a dir, Nadal, estiu, festius i caps de setmana.

També han establert un codi ètic i de conducta pels directius de la fundació i uns límits del que poden cobrar els professors i directors dels cursos autogestionats d'IL3, els que dirigeixen i gestionen els propis professors. El preu per hora de docència el limiten a 125€ i els directors dels cursos no poden ingressar més de 8.000 euros per any.

Tot plegat, segons ha explicat a SER Catalunya el Vicerector de Comunicació de la UB, Ernest Pons, “són accions que van en la línia d’evitar el que s’ha demostrat: que hi havia una sèrie de despeses que no estaven justificades o que eren de dubtosa justificació”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00