Sociedad
INAUGURACIÓ JOCS MEDITERRANIS

Compte enrere

L'himne oficial dels jocs, "Juguem per viure" serà un dels primers protagonistes de l'acte d'inauguració de Tarragona 2018. Segons ha pogut saber aquesta emissora també actuaran Lucrecia i Antonio Orozco. Serà durant una cerimònia que presidirà el rei Felip VI, Pedro Sánchez i amb la incògnita encara de si hi farà cap el president de la Generalitat.

Un moment de l'assaig general de la cerimònia d'inauguració dels Jocs Mediterranis 2018 / redacció

Tarragona

“Juguem per viure” serà un dels primers protagonistes de l’acte inaugural de Tarragona 2018. Segons ha pogut saber Cadena SER Tarragona-Ràdio Reus l’interpretarà un cor de 200 alumnes de diferents escoles del Camp de Tarragona. Serà la manera d’encetar un acte sobre el qual encara hi ha moltes incògnites i rumors a primera hora del matí de divendres.

També segons ha pogut saber aquesta emissora dos dels artistes principals a la cerimònia d'avui seran Lucrecia i Antonio Orozco.

Lucrecia i Antonio Orozco / redaccíó

Fins a 14.500 persones podran assistir al Nou Estadi a aquest esdeveniment de les quals entre esportistes i autoritats sumen unes 6.000 places. La resta són les que es van posar a la venda, unes 8.500.

L’acte el presidirà el rei Felip VI, el president del govern espanyol Pedro Sánchez i a hores d’ara encara no ha confirmat l’assistència el president de la Generalitat Joaquim Torra.

Un cop es doni el tret de sortida oficial, aquest dissabte ja arrencaran les competicions. En el cas del voleibol masculí les proves es disputaran a la Tàrraco Arena Plaça. A les 10 del matí amb el Tunísia - Albània i després amb l’Egipte-Macedònia. Mentre que voleibol femení, ho farà al Pavelló del Serrallo. A les 10 amb el Turquia-Bòsnia-Hercegovina i després amb un Itàlia-Grècia.

També es disputa la prova de tir amb arc. A partir de tres quarts de 10 del matí a la pista d’atletisme de Campclar.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00