Sociedad

Una menor denuncia una agressió sexual durant la revetlla de Sant Joan

La noia diu que va passar mentre era a la platja de Palamós, coincidint amb la festa major del municipi. És un dels 4 casos d'agressió sexual denunciats a Catalunya durant la revetlla de Sant Joan.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, fent balanç de la revetlla de Sant Joan / ACN

Palamós

Dels dos joves, un és segons la investigació policial, l'autor de la violació de la noia de 15 anys. Va passar la nit de la revetlla de Sant Joan, cap a les 4 de la matinada, molt a prop de la platja on hi ha la zona de les barraques de la festa major. El presumpte agressor  va abordar la noia pel carrer i la va agredir sexualment en un edifici en obres. Mentre ho feia, va arribar al lloc el segon noi que ha passat a disposició de la fiscalia, que no va participar activament a la violació, però tampoc va fer res per aturar-la. Segons els investigadors la víctima i l'agressor no es coneixien abans. Segons ha explicat l'inspector portaveu dels Mossos d'Esquadra, Albert Oliva, la ràpida denuncia de la noia va ser clau per indetificar els dos joves. 

QUATRE DENÚNCIES A CATALUNYA

Aquesta és una de les quatre denúncies per agressió sexual que s'han presentat a Catalunya durant aquesta revetlla. El conseller d'interior, Miquel Buch, considera que episodis com alguns que han transcendit durant les festes de San Fermín "fan que els agressors s'ho repensin i que la gent estigui més atenta".

Miquel Buch, conseller d'Interior

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000162795/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Buch ha explicat que cada cop hi ha més denuncies per aquests tipus de delictes i "que el que fa uns anys ens semblava que era tolerable ara som els primers en denunciar-ho perquè va canviant el comportament ciutadà" En aquesta línia ha recordat que la tendència apunta que aquesta mena d'agressions s'incrementin durant l'estiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00