Sociedad
SUCCESSOS

La policia deté quatre persones en una nova operació antidroga en locals d'oci

Es tracta de quatre residents d'entre 25 i 41 anys que estaven sent investigats des del passat mes de desembre

Arxiu ANA

Andorra la Vella

Quatre  persones residents al país d'entre 25 i 41 anys han estat detingudes el passat cap de setmana en una operació antidroga de la Policia iniciada el passat mes de desembre.

Les quatre persones estan implicades en la venda d'estupefaents vinculada als locals d'oci nocturn.

Segons informa el cos d'ordre en un comunicat, un ampli operatiu policial instruït per la Batllia des del passat mes de desembre ha culminat amb la detenció d'aquestes quatre persones i el decomís de mig quilogram d'haixix, petites quantitats de cocaïna, diners en efectiu i altres objectes d’interès per a la investigació. En l’operació s’han realitzat una desena de registres, entre els quals a dos establiments comercials.

Aquesta és la primera operació antidroga emmarcada en la lluita contra el tràfic d'estupefaents a locals d’oci, que s'ha dut a terme en el decurs dels darrers anys. Segons la policia, amb les quatre detencions s'ha desarticulat una important xarxa de venda de productes estupefaents al país.

En el dispositiu han participat a banda de Policia Judicial, la Unitat de Grups Especialitzats, equips canins i efectius de Seguretat Ciutadana.

Tots els detingut han estat posats a disposició judicial aquest diumenge. L’operació es manté oberta i no es descarten noves detencions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00