Sociedad
3X3

La FAB seguirà organitzant el Preeuropeu 3X3 si té les suficients garanties econòmiques

Enguany era el darrer any del contracte que la FAB tenia amb la FIBA per organitzar aquesta competició. Des de l'organisme federatiu internacional hi ha predisposició perquè Escaldes-Engordany segueixi sent la seu

La pista 3x3 a Escaldes. / Supreme Floors

Andorra la Vella

El director tècnic, Jaume Tomàs, ha fet un balanç molt satisfactori del cap de setmana en què la meteorologia ha acompanyat i s'ha vist un bon espectacle. Considera que ara arriba el moment de parlar tant amb el comú escaldenc com amb els patrocinadors i altres empreses per tal de decidir si continuen tres anys més sent els amfitrions. Reconeix que sense l'aparició de Vall Banc el projecte no hagués tirant endavant.

A nivell esportiu, tant la selecció masculina com la femenina no van poder guanyar cap partit, i Tomàs reconeix que el nivell cada vegada va creixent més entre les seleccions.

D'altra banda, la selecció de bàsquet absoluta debuta demà a l'Europeu dels Petits Estats de San Marino davant Malta. Els homes de David Eudal viatgen tot aquest dilluns per carretera després que ahir el vol que havien d'agafar a l'aeroport del Prat fos cancel·lat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00