Sociedad
HORA ANDORRA

Micó desgrana el darrer observatori del CRES que posa èmfasi en els lloguers

El director del Centre de Recerca Sociològica explica els detalls del darrer estudi d'opinió

Hora Andorra (25/06/2018)

Hora Andorra (25/06/2018)

27:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/041RD470000000029338/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

Què haurà canviat perquè en tant sols un any els ciutadans del país creguin que la seva principal preocupació són els preus dels lloguers quan abans ho eren les pensions o el trànsit?

El director del CRES, Joan Micó, ha desgranat avui a l'Hora Andorra els detalls del darrer observatori sociològic que destaca com a principal preocupació dels habitants del país el preu de l'habitatge.

Micó també ha avaluat altres resultats destacats de la darrera enquesta sociològica que valora aspectes destacats de l'opinió de la ciutadania al respecte del què passa a casa nostra. Per exemple, ha detallat les dades sobre ús del transport públic, que situa en un 19% els ciutadans que l'utilitzen, sent els què tenen menys recursos econòmics els què més el fan servir.

També ha abordat l'enquesta d'opinió política, ja en marxa i que en breu veurà la llum, tot destacant les dificultats encara existents al país perquè les enquestes d'intenció de vot siguin fiables.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00