Sociedad

Dos menors detinguts per la violació d'una noia de 15 anys a Palamós per Sant Joan

És una de les quatre agressions sexuals que es van denunciar durant la revetlla a Catalunya

Imatge general de la foguera-falla reivindicativa de Lleida amb creacions d'artistes que cremen / Estela Busoms ACN

Barcelona

Dos nois menors d'edat han estat detinguts per la presumpta violació d'una noia de 15 anys a Palamós durant la revetlla de Sant Joan, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. Els agressors tindrien la mateixa edat de la víctima –uns 14 o 15 anys-, van ser arrestats ahir diumenge i han passat a disposició de la Fiscalia de Menors. La de Palamós és una de les quatre agressions sexuals que es van denunciar durant la revetlla arreu de Catalunya.

El conseller d'Interior Miquel Buch, explica que cada vegada hi ha mes denuncies perquè hi ha mes consciencia ciutadana

Miquel Buch: "Entre tots estem aconseguint que hi hagi més denuncies d'agressions sexuals"

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001366165/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els bombers han rebut enguany 862 avisos, uns 400 menys que l'any passat. Majoritàriament per apagar incendis urbans, especialment de contenidors, però també hi hagut un important nombre d'incendis de vegetació.

Pel que fa a la salut, 320 persones han estat ateses en hospitals i centres d'urgència d'atenció primària. 163 de les quals per cremades lleus, 19 per cremades greus. 74 persones ateses per traumatismes i/o amputacions i 64 per lesions oculars. De les 320 persones gairebé la meitat són menors d'edat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00