La Graderia
Deportes
JOCS MEDITERRANIS

Lluitadors amb localitat pagada denuncien l'accés gratuït a la competició de lluita

Cúmul d´anomalies en els Jocs Mediterranis de Tarragona. La competició de lluita s´allargarà fins al proper dijous però comença amb mal peu.

GETTY IMAGES

Barcelona

El president de la Federació Catalana de Lluita, Juan Carlos Ramos, fa seva la queixa dels lluitadors, dels seus familiars i d´aficionats que van retirar religiosament les seves entrades a través d´internet i que després el diumenge quan va començar la competició a Vila-seca es van trobar amb molts altres visitants que hi accedien sense haver passat per caixa.

La competició de lluita s´allargarà fins al proper dijous però comença amb mal peu.

No només perquè els àrbitres de la competició han protagonitzat una protesta per un conflicte amb la seva retribució económica, sino també per la denúncia d´aquests lluitadors que van pagar 6 euros per la sessió matinal i 10 euros per la sessió de tarda que incloïa finals.

Representants de la Federació Catalana de Lluita en van ser testimonis i protagonistes d´aquest accés lliure i per tant fan seva secunden la versió que la direcció de la competició va optar per l'entrada gratuïta vista la poca afluència d´aficionats que havien retirat l´entrada.

Fonts de l'organització no ho confirmen ni ho desmenteixen, i altres fonts properes a l'organització admeten que en el repartiment d´invitacions a diverses entitats hi hagi hagut casos amb entrades impreses i no impreses i que finalment la direcció de les competicions hagi optat per controls “laxes”.

Els lluitadors estan enfadats per la discriminació, i també lamenten la poca difusió que s'ha fet dels Jocs Mediterranis fins i tot en llocs de referència com ara el CAR.

En general les federacions i clubs catalans estan molt contrariats amb la organització dels Jocs Mediterranis perquè no els ha convidat, per exemple, a la inauguració i per la desatenció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00