Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Els Mossos detenen un home per deixar inconscient un interventor de Renfe

El passatger anava sense bitllet a l'estació de Sants de Barcelona i li va clavar un cop de puny a la cara quan volia sancionar-lo

Imatge d'arxiu del vestíbul de l'estació de Sants, a Barcelona / Josep Ramon Torné ACN

Barcelona

La víctima és un interventor de Renfe que va aturar aquest passatger, un noi de nacionalitat espanyola de 25 anys a l'altura de la via 9 i li va demanar el bitllet. No duia títol de transport i li va dir que l'acompanyés fins a la zona on hi ha la resta d'interventors per sancionar-lo.

Sense to i ni so va clavar un cop de puny en tota la cara a la víctima, que va caure desplomada a terra i va quedar inconscient amb una ferida sagnant al front. Van haver d'alertar una ambulància, que el va traslladar al CAP Manso a Barcelona, on li van fer un reconeixement.

Té previst presentar denúncia contra aquest individu, que acumula fins a 7 detencions per altres delictes. Aquest cop també va acabar arrestat pels Mossos de l'Àrea de Seguretat del Transport Metropolità per un delicte de lesions i un altre d'amenaces greus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00