Sociedad
POLÍTICA

Pleguen de cop tres membres del comitè local d'Escaldes de L'A

La causa són les desavinences internes amb la cúpula del comitè parroquial

Liberals d'Escaldes amb el seu president al capdavant en una roda de premsa recent contra l'heliport a les Tresoles. / Arxiu L'A

Escaldes-Engordany

Tres membres del comitè local d'Escaldes de Liberals d'Andorra han deixat el partit, entre ells la vicepresidenta de la formació, França Riberaygua.

Lluís Ferreira, Jordi Rubia i la pròpia França Riberaygua han presentant la renúncia al càrrec i s'han donat de baixa del partit per les diferències internes en relació a la renovació del comitè local que presideix Alfons Clavera.

Fonts properes als dimissionaris han manifestat a la SER que feia dos anys que esperaven la renovació del comitè local, una demanda que l'executiva no ha cursat malgrat, segons diuen, estar obligats per estatuts.

Segons els consultats, el 2016 es va adoptar el compromís de renovar els càrrecs interns d'aquest comitè després del congrés, sense que això s'hagi produït.

Acusen de falta de transparència i de democràcia interna l'actual president del comitè local escaldenc.

En diferents ocasions tots tres membres havien sol·licitat eleccions internes sense obtenir resposta.

Les mateixes fonts han afirmat que la dimissió no té res a veure amb el pacte assolit entre Liberals i PS per concòrrer conjuntament a les properes eleccions generals en les llistes territorials.

La dimissió d'aquests tres importants membres escaldencs deixa força minvada la formació liberal en aquesta parròquia, després de les renúncies ara fa quatre anys d'altres membres destacats com Eduard López.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00