Sociedad

Ràdio Móra d'Ebre-Cadena SER guanya el IV Premi Terres de l'Ebre de Periodisme

El Col·legi de Periodistes tambe ha premiat Canal TE i Canal 21 per la seva cobertura informativa de l' 1 d'octubre

Els guanyadors del IV Premi Terres de l'Ebre de Periodisme acompanyats dels premiats en la tercera edició. / Joan Revillas.

Tortosa

El Col·legi de Periodistes ha atorgat el primer Premi Terres de l'Ebre de Periodisme als periodistes Andreu Prunera i Adriana Monclús pel progama especial dedicat al tancament d'Ercros que es va emetre per Ràdio Móra d'Ebre- Cadena SER, el passat 13 de desembre. El jurat del Premi Terres de  l'Ebre de Periodisme ha valorat "l’esforç de producció d’un programa de ràdio de proximitat així com l'impacte social i econòmic que té aquesta temàtica al municipid de Flix i la comarca de la Ribera d'Ebre".

El programa, de dues hores de durada,  va voler analitzar les conseqüències del tancament de la línia de producció de clor d’ERCROS. El periodista Andreu Prunera, ha explicat  que el programa va voler anar més enllà d’ERCROS i ser una crida d’atenció davant la manca d’oportunitats que hi ha al territori: " L'any passat a les Terres de l'Ebre es van perdre 700 habitants, això és com si agafessin la maleta i marxés tot el poble de Miravet, com si desaparegués La Galera, Benifallet o Vilalba dels Arcs, no pot ser mentre, en canvi, Catalunya guanya habitants". Prunera ha afegit que "el jovent vol viure als pobles però no pot, és una tendència que s'ha de combatre de totes les maneres possibles".

 El Col·legi de Periodistes també ha atorgat un segon premi  ex-aequo a CanalTE i Canal 21 per la seva programació relacionada amb l’1 d’octubre. En el cas de Canal 21,  s’ha premiat el programa especial  que es va emetre el mateix dia 1 d’octubre i pel que fa a CanalTE s’ha premiat el documental dedicat a l’1 d’octubre elaborat amb les imatges d’una trentena de periodistes , col.laboradors i ciutadans i que es va convertir en el programa més vist d’aquest mitjà de comunicació.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00