Sociedad

L'Ajuntament de Barcelona concedeix la llicència per posar pantalles gegants per veure l'Espanya - Rússia

El consistori barceloní ha concedit la llicència preceptiva a “Barcelona con la Selección” per si volen muntar les pantalles gegants al Camp de l´Aliga aquest diumenge

El Camp de l'Àliga de Barcelona el passat 15 juny, amb una pantalla gegant per seguir el partit Portugal-Espanya del Mundial de futbol / Barcelona con la selección (Facebook)

Barcelona

L´Ajuntament de Barcelona ha concedit la llicència preceptiva a “Barcelona con la Selección” per si volen muntar les pantalles gegants al Camp de l´Aliga aquest diumenge per poder-hi veure el partit de vuitens del mundial entre Espanya i Rússia.

L´esmentada plataforma ha d´anunciar si la llicència arriba a temps o si no ja no els és possible de muntar una operativa complexa pel que fa a la logística i serveis.

L´Ajuntament destaca que la petició per posar pantalles aquest diumenge els va arribar dimecres al migdia, i que han posat tota la voluntat perquè el partit es pugui veure.

Fins i tot remarca que ha augmentat l´aforament a 2.300 aficionats, per sobre dels 1.500 autoritzats en el partit d´Espanya contra Portugal.

Però la plataforma “Barcelona con la Selección” diu que inicialment els va ser denegat el permís per fer el partit aquest diumenge. L´Ajuntament replica que aquest de vuitens no estava inclós en el paquet de quatre partits acordat: contra Portugal i els de quarts, semifinals i final.

De fet aquest matí aquesta plataforma ha fet un dur comunicat per acusar Ada Colau de sectaria, i de prohibir la selecció espanyola a Barcelona i per acusar-la de desitjar l´eliminació d´Espanya aquest diumenge sense pantalles per evitar-se després la imatge dels catalans amb banderes espanyoles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00