Sociedad
DANÇA

Estimar la dansa

Ens visiten 5 alumnes i la professora de l'Escola de Dansa del Casal de l'Espluga de Francolí que també té presència a Montblanc i Alcover. Amb la seva responsable, Jèssica Estadella, conversem sobre la filosofia de la seva escola i amb les alumnes sobre el significat i particularitats de les seves coreografies.

Professora i Alumnes de l'Escola de Dansa l'Espluga de Francolí. / Jordi Cartañá

Entrevista Escola Dansa Espluga (02/07/2018)

22:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000052264/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“Que estimin la dança”. Aquest és l’objectiu que s’ha marcat la ballarina i professora de dança Jèssica Estadella. La trobem al capdavant de l’ Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí, també a Montblanc i Alcover. Avui ens visita amb 5 de les 37 alumnes amb la que des de principi d’anys han fet cap a diversos concursos nacionals, internacionals i d’àmbit territorial i en els que han recollit medalles, reconeixement però sobretot, pel que ens expliquen les alumnes han recollit molt bones experiències. Totes coincideixen en la gran experiència personal que els ha suposat el viatge a Portugal, per exemple.

Amb Marina Roa, Marta Pamias, Laura Roca, Anna Solé i Maria Quiles hem descobert les particularitats de cadascuna de les seves coreografies i quin significat s’amaga darrera de cadascuna d’elles. Són joves amb gran talent per la dança però també amb gran valor com a persones.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00